Detachering bij gemeente Utrechtse Heuvelrug als adviseur fietsbeleid


PROJECT

Detachering bij gemeente Utrechtse Heuvelrug

oktober 2016 - januari 2017

In deze periode vullen Hans van Vliet en Bas Hendriksen, elk via een parttime detachering, het gat op in het team verkeersbeleid dat was ontstaan na het vertrek van een medewerker van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De detachering loopt tot het moment dat er een nieuwe vaste medewerker is geworven door de gemeente. Hans van Vliet houdt zich bezig met o.a. VRI’s en Openbaar Vervoer, Bas Hendriksen houdt zich bezig met een aantal verkeersprojecten, waarin de fiets in belangrijke mate aanwezig is: De herinrichting van de Lekdijk, de ontbinding van het recreatieschap en de inventarisatie van wegen in het buitengebied.
Ook op zoek naar tijdelijke krachten die één of meerdere projecten van u kunnen overnemen? Neem dan contact met ons op.

Onze deskundigen bij dit project

De opdrachtgever