Onderzoek naar gebruik en toekomst van Lichte Elektrische Vracht Voertuigen


PROJECT

Onderzoek naar gebruik en toekomst van Lichte Elektrische Vracht Voertuigen

augustus 2016 - januari 2017

LEVV staat voor Lichte Elektrisch Vracht Voertuigen. Het zijn voertuigen met elektrische aandrijving of (trap)ondersteuning en een maximaal laadvermogen tot 750 kg.
Loendersloot Advies, Fietsdiensten.nl en Hogeschool van Amsterdam werkten in het project LEVV-NL samen met het doel de Nederlandse markt voor LEVV in kaart te brengen. Het is een vervolg op de ELF-Survey van begin 2016, waar (slechts) 11 Nederlandse organisaties aan hebben deelgenomen. De onderzoeksresultaten werden gebruikt om beleidsaanbieders en ontwikkelaars te overtuigen van de groeimarkt van LEVV en bijhorende kansen en uitdagingen.

Onze deskundigen bij dit project

De opdrachtgever

Partners bij dit project