Mobiliteitscoördinatie Venlo “Duitse Dagen”


PROJECT

Mobiliteitscoördinatie Venlo "Duitse dagen"

2015 en 2016

Op de bekende Duitse feestdagen/vrije dagen komen veel Duitsers naar de binnenstad van Venlo om daar inkopen te doen of om te funshoppen. De toestroom van Duitse bezoekers is op deze dagen zo groot dat zonder een uitgekiend mobiliteitsplan alsmede “on the spot” coördinatie op de dag zelf, de wegen in Venlo volledig vast zouden staan. Ruben Loendersloot bespreekt in zijn rol als coördinator mobiliteit vooraf met de betrokken medewerkers de aanpak voor de dag door. Op de dag zelf gaat hij samen met de medewerkers aan de slag met een uitgekiend pakket aan maatregelen. Doordat Ruben Loendersloot tijdens de “Duitse dag” zelf deels op de motor zit ziet hij snel hoe de situatie op de weg is en kan hij waar nodig samen met collega’s aansturen/ingrijpen opdat de doorstroming gewaarborgd blijft.

Onze deskundigen bij dit project

De opdrachtgever