Verkeersmaatregelen bevrijdingsfestival Wageningen


PROJECT

Verkeersmaatregelen bevrijdingsfestival Wageningen

voorjaar 2015, 2016

Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Loendersloot Groep onder meer de verkeersmaatregelen voor haar rekening neemt, is het bevrijdingsfestival 4-5 mei in Wageningen. In een vroeg stadium wordt het evenement met de gemeente besproken en de verkeersmaatregelen zoals wegafsluitingen, parkeerverboden en omleidingsroutes bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met de grote stroom bezoekers die zowel per auto als met het openbaar vervoer naar Wageningen afreizen. Ook het uitzetten en coördineren van de verkeersmaatregelen tijdens het festival behoort tot het takenpakket en vormt een leuke uitdaging. Na een lange dag is de voldoening dan ook groot, als alles soepel is verlopen en iedere bezoeker een leuk en veilig feest heeft kunnen vieren.

Onze deskundigen bij dit project

De opdrachtgever