Cecile van der Linden

DESKUNDIGE

Cecile van der Linden
verkeerskundige

cecile.vanderlinden@loenderslootgroep.nl
+31 (0)24 4200065
linkedin-icon-copy

Ik ben een ervaren verkeerskundige met kennis over verkeersbeleid, verkeersontwerp, verkeersmodellen, verkeerslichten en Beter Benutten. Ik houd ervan om concrete vraagstukken op te lossen. Ik heb een open en directe werkwijze en houd van aanpakken.

 

In de afgelopen jaren heb ik verschillende straten heringericht. De Marialaan in Nijmegen, de Deventerweg in Apeldoorn en de IJsbaanweg in Twello zijn een aantal voorbeelden. Samen met collega’s en bewoners maak ik een ontwerp dat aantrekkelijk is voor alle gebruikers van de weg. Ik vind het van belang om ook de inbreng vanuit stedenbouw, groen en civiel mee te nemen in het eindontwerp. Naast een ontwerp draag ik zorg voor besluitvorming van de plannen.

 

Na mijn opleiding verkeerskunde aan de NHTV in Tilburg heb ik bij de gemeente Nijmegen gewerkt aan het SCOOT-systeem. Een verkeerslichtensysteem om het verkeer in de stad effectief door te laten stromen. Bij Goudappel Coffeng BV heb ik zowel verkeersontwerp projecten uitgevoerd als verkeersmodellen opgesteld. Mijn uitdaging is om de techniek te laten functioneren voor goede besluitvorming.

 

Wil je meer weten over de projecten die ik doe? Ik vertel je er graag meer over.”