Hans van Vliet

DESKUNDIGE

Hans van Vliet
Senior adviseur Verkeer
en Vervoer

hans@loenderslootgroep.nl
+31 (0)6 38429099
linkedin-icon-copy

“Wat beweegt mensen?

Dat is hetgeen me bezighoudt. Mijn specialisatie ligt op het raakvlak van RO en Verkeer & Vervoer. Daarvoor heb ik eerst de opleiding tot Verkeerskundige afgerond aan de HTS in Leeuwarden en daarna in deeltijd die tot economisch geograaf aan de Universiteit van Utrecht.

Daarna ben ik altijd in het raakvlak Ruimte en Mobiliteit actief geweest, zowel werkzaam bij als voor de overheid. Rijkswaterstaat, provincies, kaderwetgebied en gemeenten. Rollen daarbij waren: adviseur, beleidsmedewerker, projectleider, coach en leidinggevende.

Ik ben gericht op samenwerken en op gezamenlijk resultaten bereiken. Daarbij kijkend naar ieders kwaliteiten die men in kan brengen. Het doel is gezamenlijk in een flow te komen zodat werken geen werken meer lijkt.

Qua inhoudelijke onderwerpen heb ik veel projecten gedaan op het gebied van fiets, fietsinfrastructuur zoals aanleggen van snelfietsroutes en fietsen stallen. Dynamische Verkeersmanagement; vaak gecombineerd met ITS en op het gebied van parkeren: P&R, transferia, parkeernormering, parkeerverwijzing."