Koen Beekhuis

JUNIOR PROJECT MEDEWERKER

“Na het afronden van een bachelor Politicologie aan de Radboud Universiteit, ben ik voor mijn masteropleiding Internationale Betrekkingen naar de Università di Bologna in Italië vertrokken. Inmiddels heb ik daar alle tentamens met succes afgerond en ben ik voor het schrijven van mijn scriptie weer terug in Nederland, waarbij ik mij focus op de politiek tussen lidstaten en de EU in het kader van het ontwikkelen van een Single European Railway Network.

Tijdens mijn studie heb ik mij bezig gehouden met duurzaamheid, adoptie van nieuwe technologie en het bijbehorende spanningsveld tussen de verschillende overheidslagen. Dit sluit goed aan in mijn persoonlijk streven naar een meer duurzame manier om met onze aarde om te gaan.

Bij de Loendersloot Groep wil ik graag mijn kennis kunnen verdiepen en van waarde zijn in projecten waar politiek en realiteit niet vanzelf hand in hand gaan. Dat de Loendersloot Groep bovendien veel met fietsinfrastructuur van doen heeft, juich ik als wielrenner natuurlijk extra toe.”