Rob Boshouwers

DESKUNDIGE

Rob Boshouwers
Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling, procesmanager, projectleider

rob@loenderslootgroep.nl
+31 (0)6 51763554
linkedin-icon-copy

"Bij het maken van plannen is het belangrijk dat de gebruiker centraal staat, dat er op een gestructureerde en navolgbare wijze wordt gekomen tot een resultaat en dat daarbij voldoende aandacht is voor draagvlak.
Ik richt me daarbij op het proces, maar ben ook bekend met de inhoud. Ik heb gewerkt voor verschillende grote en kleine gemeenten in het zuiden en oosten van het land en heb me steeds snel aan kunnen passen aan de heersende manier van werken.
Ik ben gericht op resultaat. Ben besluitvaardig en ga een uitdaging niet uit de weg. Ik richt mij niet alleen op het interne proces, maar haal veel plezier uit het in contact zijn met ontwikkelaars, ondernemers en bewoners binnen een gemeente. Ik haal mijn motivatie uit het bedienen van de gebruiker, het zorgen voor succes voor de bestuurder en het boeken van voortgang binnen een lekker lopend proces.
Ik word vaak omschreven als samenwerkingsgericht, resultaatgericht en vooral communicatief sterk. Daarnaast pas ik me snel aan mijn omgeving aan, zonder daarbij mijn eigenheid te verliezen, en ben ik naast zakelijk ook gericht op een plezierige (projectmatige) manier van (samen)werken.
Naast mijn werk kan ik erg genieten van stedentrips, een mooi concert, een goed boek en een heerlijk glas wijn. Als inwoner van het centrum van Nijmegen vind je me regelmatig op één van de vele daar georganiseerde festivalletjes en ook Lowlands staat ieder jaar in mijn agenda".