Ruben Loendersloot

DESKUNDIGE

Ruben Loendersloot
Directeur, adviseur, projectleider, dagvoorzitter

ruben@loenderslootgroep.nl
+31 (0)6 51328082
linkedin-icon-copy

"Verkeer en mobiliteit zijn mijn passie. Het mooie is dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken. Ik ben dus graag samen met anderen aan de slag met vraagstukken op het gebied van verkeer en mobiliteit waarbij ik nadrukkelijk de verbinding met andere vakgebieden zoals stedenbouw en landschap opzoek.
Toen ik in 2008 met het bedrijf startte had ik al een ruime ervaring met het werken bij zowel overheden als adviesbureaus, dat maakt mede dat ik makkelijk kan meebewegen met de omgeving waarin ik werk. En dat is soms ook nodig want verkeer is geen digitale 0-1 omgeving; het is dynamisch en uiteindelijk gaat er om dat de opdrachtgever of de gebruiker voordeel heeft van het werk wat ik gedaan heb!
In de loop der jaren is het aantal vragen en projecten op het gebied van verkeer, mobiliteit, parkeren en openbare ruimte behoorlijk toegenomen dus is het team op organische wijze uitgebreid tot bijna 10 mensen. Op die manier kunnen we gezamenlijk veel projecten aanpakken, van groot tot klein, soms alleen en soms met meerdere collega’s
Bij de projecten waar ik bij betrokken ben ga ik voor tastbaar resultaat. Ik los graag zaken op en breng beweging in projecten. Doordat ik snel schakel tussen proces en inhoud worden het geen papieren tijgers maar zijn de resultaten vaak snel merkbaar.
Naast mijn werk als inhoudelijk adviseur treed ik ook vaak op als dagvoorzitter, zowel in het Nederlands, Duits en Engels. Vaak is er wel een link met mobiliteit, maar ik ben vaak ook betrokken geweest bij bijeenkomsten op geheel andere vlakken.
Omdat verkeer mijn passie is ben ik in mijn vrije tijd ook vaak bezig met mobiliteit. Ik rij graag motor en mag ook lekker op de racefiets springen. Daarnaast kan ik genieten van een mooi outdoor muziekfeestje op zijn tijd."