UITVOEREN PARKEERONDERZOEK

Wij zijn een ervaren uitvoerder van parkeeronderzoeken in de regio Nijmegen en daarbuiten. Of het nu gaat om een parkeerdrukmeting, parkeerduuronderzoek of bijvoorbeeld een parkeermotiefonderzoek; we helpen u graag verder.

Met een parkeeronderzoek krijgt u professioneel en onafhankelijk inzicht in de stand van zaken omtrent parkeren in een specifiek deelgebied. Zo is bij een omgevingsvergunning van een herontwikkeling van een pand een sluitende parkeerbalans verplicht. Daardoor zijn parkeeronderzoeken een wezenlijk onderdeel om de herontwikkeling te kunnen realiseren

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een parkeeronderzoek in de regio Nijmegen of daarbuiten, of wilt u meteen een onderzoek laten uitvoeren? Vul dan het onderstaande formulier in.

AANVRAAGFORMULIER PARKEERONDERZOEK

Om uw aanvraag voor een parkeeronderzoek correct in behandeling te kunnen nemen hebben we de volgende informatie van u nodig:

Onderzoekslocatie:
Straat + huisnummer
Plaats

Type ontwikkeling waarvoor een parkeeronderzoek nodig is (bijvoorbeeld: herontwikkeling, nieuwbouw)

Daarnaast willen we verzoeken beschikbare tekeningen van de ontwikkeling mee te sturen. Dit kan door hieronder bij “Bestand toevoegen” op Choose File te drukken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   Upload hier relevante bestanden voor uw aanvraag, zoals bouwtekeningen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  STAPPENPLAN PARKEERONDERZOEK

  Voor het uitvoeren van een parkeeronderzoek werken we via het volgende stappenplan:

  1. We voeren achtergrondonderzoek uit om vast te stellen wat voor soort onderzoek er benodigd is. Dit doen we op basis van de locatie, de eventuele parkeerproblemen en de eventuele (her)ontwikkelingen in het onderzoeksgebied. Ook kijken we naar het geldende plaatselijke beleid.
  2. Op basis van bovenstaande informatie plannen we een onderzoek in. Dit proces neemt meestal één a twee weken in beslag, afhankelijk van de grootte van het onderzoeksgebied en de complexiteit van het onderzoek. Onze medewerkers onderzoeken meerdere keren per dag gedurende minstens een week de locatie om te achterhalen wat de parkeersituatie op de verschillende momenten is.
  3. Op basis van de verzamelde gegevens maken een we een duidelijk rapport op, waarmee u inzicht krijgt in de parkeersituatie in uw omgeving.

  LOENDERSLOOT GROEP WORDT STUDIO VERBINDING

  parkeren@studioverbinding.nl
  +31 (0) 24 420 00 65

  Openingstijden: ma-vr 09.00 uur – 17.00 uur

  Nieuwe Dukenburgseweg 9
  6534 AD Nijmegen
  The Netherlands

  KvK nr. 71384243
  BTW nr. NL858694906B01
  BIC : INGBNL2A
  IBAN: NL44 INGB 0652 1725 20