Vacature

Ben je klaar je studie en popel je om te gaan starten met het in praktijk brengen van wat je geleerd hebt? Sluit je dan aan bij ons team #frissegasten.

Heb je al ervaring en wil je graag verder groeien in een jong, fris en team dat steeds groter wordt? Ook dan zit je goed bij ons!

Adviseur Mobiliteit

Wat ga je doen? 

Als adviseur mobiliteit werk je aan vraagstukken in het brede vakgebied verkeer en mobiliteit. Je schrijft mee aan rapportages, doet hiervoor literatuur- en praktijkonderzoek en draagt adviezen, praktische oplossingen en stappenplannen aan waarmee onze klanten verder komen.

Vanuit de werkervaring die je al hebt opgedaan binnen de verkeerskunde ben je de ideale vraagbaak voor de gemotiveerde collega’s om je heen. Zodoende kun je hen op de inhoud adviseren hoe verkeerskunde in de praktijk werkt, naast dat je ze ook kan helpen om dit goed vorm te geven. Want samen komen we tot de mooiste resultaten, halen we de leukste projecten binnen en zorgen we dat we steeds beter worden in wat we doen.

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Vanuit jouw studie Verkeerskunde, Planologie of aanverwant heb je al de basis meegekregen voor ons mooie vak en kun je bij ons starten met je carrière.

Voor onze opdrachtgevers ben/word jij  de vraagbaak en wil je daarmee ook bijdragen aan hun doelen; bijvoorbeeld een duurzame invulling van verkeer en mobiliteit, betere bereikbaarheid of een prettigere leefomgeving. Dan maakt het niet uit of we dat samen doen vanuit een interim managementopdracht of op projectbasis. 

Je collega Nick werkt graag samen in een team, waar hij zijn opleiding tot planoloog met een specialisatie in mobiliteit in de praktijk kan toepassen. Kortgeleden heeft Nick de Post HBO-studie Verkeerskunde afgerond naast zijn werk bij Loendersloot Groep, waardoor hij zich nog meer thuisvoelt in het vakgebied. Zo ontwikkelt hij zich snel tot een allround adviseur. Nick heeft binnen de gemeente Roermond een interim klus gedaan, waar hij als verkeerskundig medewerker mooie ervaringen op heeft kunnen doen, bijvoorbeeld op het gebied van verkeersmanagement en crisismanagement tijdens het hoogwater. Al die kennis kan hij nu weer toepassen bij  uitdagende projecten, zoals het bedenken van bereikbaarheidsoplossingen voor drukke winkelcentra. Nick’s input zorgt voor een zichtbare resultaten voor de klant, maar ook vooral voor hemzelf: meer doen van wat je leuk vindt; meer werkgeluk!

Zien we je snel?  

Werken bij Loendersloot Groep betekent je ongezouten mobiliteitsmening geven, de handen uit de mouwen steken en naadloos aanvoelen waar onze opdrachtgevers en partners naar op zoek zijn. Samen met je collega’s pak je door op de thema’s die jij belangrijk vindt. Dat doe je in een team met mobiliteitsdenkers uit verschillende disciplines, die allemaal houden van effectieve oplossingen, verduurzaming én flauwe grappen en een koud biertje tijdens de (digitale) teammeetings op vrijdagmiddag.  

Lijkt dit je wat? Laat van je horen! Om te solliciteren kan je je voorstellen per motivatiebrief, video of presentatie met bijvoorbeeld jouw visie op de mobiliteit van de toekomst. Stuur dit met je beknopte CV naar info@loenderslootgroep.nl. We kijken uit naar jouw enthousiasme in ons team!