Vacature

Heb je interesse voor het vakgebied mobiliteit? Sluit je dan aan bij de #frissegasten van Loendersloot Groep! Een leuke eerste baan na je afstuderen waar je veel vrijheid krijgt en jezelf snel kan ontwikkelen.  

Adviseur Policy & Mobility 

We hebben plek voor jouWij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste, ruimdenkende, energieke en nieuwsgierige aanstaande collega’s, die net als ons impact willen maken. Een duurzaam, mensgericht en toegankelijk mobiliteitssysteem, waarin verschillende oplossingen optimaal gecombineerd worden; dat is het doel dat wij voor ogen hebben 

Wie ben jij? 

Met jouw drive om het verschil te maken en je positief kritische blik op bestaande afspraken, systemen en oplossingen daag jij de status quo uit. Je bent op zoek naar vernieuwing, altijd nieuwsgierig naar het waarom en bent niet bang om door te denken en door te vragen. Zo help je onze collega’s en opdrachtgevers een oplossing te vinden waar ze zelf niet eens aan gedacht hebben.  

Op basis van jouw afgeronde studie en je interesse voor het vakgebied mobiliteit ben jij een goede aanvulling voor ons team. Je begrijpt de afwegingen van onze opdrachtgevers -vaak publieke organisaties-  en kunt meedenken over uitdagingen op mobiliteitsgebied Door jouw houding weet je projecten professioneel op te leveren. Werkervaring binnen de mobiliteit is niet strikt noodzakelijk, een bak met goede ideeën en enthousiasme wel. Doordat je uit de regio Arnhem/Nijmegen komt (je woont binnen een straal van 1 uur), ken je daarnaast ons werkgebied goed en ben je bekend met de achterliggende belangen die een rol spelen in onze projecten.  

Wat ga je doen?

Als adviseur mobiliteit werk je aan vraagstukken in het brede vakgebied verkeer en mobiliteit. Je schrijft mee aan rapportages, doet hiervoor literatuur- en praktijkonderzoek en draagt adviezen, praktische oplossingen en stappenplannen aan waarmee onze klanten verder komen.  

Zo helpt Rens mee in verschillende nieuwbouwprojecten door heel Nederland. Hij bepaalt bij die projecten samen met opdrachtgevers op welke manier er ruimte wordt gemaakt voor mobiliteit.  Dat doet hij niet alleen door te kijken naar richtlijnen voor parkeerplaatsen, maar door verder te denken op basis van de doelgroep, beschikbare (deel)vervoersmiddelen en andere innovaties. Dat zorgt voor een kostenbesparing bij de opdrachtgever, biedt kansen voor groenere mobiliteitsvormen en zorgt ervoor dat de toekomstige bewoners altijd vervoer op maat beschikbaar hebben. Daarbij houden we er natuurlijk ook van om recreatie en ook groen te kunnen realiseren. Een win-winsituatie dus; daar gaan we voor! 

Zien we je snel?  

Werken bij Loendersloot Groep betekent je ongezouten mobiliteitsmening geven, de handen uit de mouwen steken en naadloos aanvoelen waar onze opdrachtgevers en partners naar op zoek zijn. Samen met je collega’s pak je door op de thema’s die jij belangrijk vindt. Dat doe je in een team met mobiliteitsdenkers uit verschillende disciplines, die allemaal houden van effectieve oplossingen, verduurzaming én flauwe grappen en een koud biertje tijdens de (digitale) teammeetings op vrijdagmiddag.  

Lijkt dit je wat? Laat van je horen! Om te solliciteren kan je je voorstellen per motivatiebrief, video of presentatie met bijvoorbeeld jouw visie op de mobiliteit van de toekomst. Stuur dit met je beknopte CV naar info@loenderslootgroep.nl. We kijken uit naar jouw enthousiasme in ons team!