Vacature Parkeerteller

Loendersloot Groep is op zoek naar een aantal enthousiaste flexibele krachten die op regelmatige basis ons willen helpen. Eén van onze werkzaamheden is het uitvoeren van parkeeronderzoeken voor gemeentes en projectontwikkelaars. Hierbij meten we op verschillende momenten op de dag de hoogte van de parkeerdruk. De parkeerdruk is waardevolle informatie om (her)ontwikkelingen te realiseren in de stad. Loendersloot Groep is al enige jaren de vaste partner in de regio om dit te doen en hiervoor zoeken we gemotiveerde mensen die deze tellingen willen uitvoeren.  

Heb je ook affiniteit met verkeer en mobiliteit? Dan gaan we zeker graag het gesprek aan; we zoeken altijd nieuwe mensen om ons team te versterken! 

Wat ga je doen?

In Nijmegen tel je binnen vaste tijdsvakken hoeveel auto’s in een bepaald onderzoeksgebied geparkeerd staan. Deze metingen vinden voornamelijk plaats op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Zowel ’s ochtends (9:00-11:00), ’s middags (13:00-15:00), ’s avonds (18:00-21:00) als ’s nachts (23:00-01:00).  

– Dit vul je in in een telschema en voegt indien opmerkingen toe als er uitzonderingen zijn. 

– Soms zijn er tellingen ergens anders in het land. Als dit voorkomt en je beschikt niet over eigen vervoer, dan kan je de bedrijfsauto lenen om naar locatie toe te gaan en krijg je de gehele dag doorbetaald. 

Wat moet je kunnen? 

–  Zorgvuldigheid is erg belangrijk, alles staat of valt met juiste data. 

–  Betrouwbaarheid is een must; als jij om vrijdagnacht een telling moet uitvoeren, doe je dat voordat je de kroeg induikt en niet erna. De vergoeding is er ook naar om betrouwbaar werk te leveren. 

– Bezit van een rijbewijs is ook gewenst, soms voeren wij een telling uit in een buitengebied wat niet te bereiken is met openbaar vervoer. Bij tellingen in Nijmegen is het gebruik van de fiets gewenst. 

– Het heeft de voorkeur als je ZZP’er bent, maar als je dat niet bent dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Wat bieden we?

 – De financiële vergoeding is marktconform en houdt rekening met een avond en nachttoeslag. Vooraf stemmen wij met jou af hoeveel tijd één meting kost. Geen zorgen, dit schatten wij altijd ruim in zodat je de tijd hebt om te kunnen meten.  

– Een week van tevoren – of uiterlijk maandag – laten wij weten welke tijdsloten nog open staan en de vraag of je deze voor je rekening wilt nemen.  

– Eventueel gebruik van de bedrijfsauto voor verre tellingen of kilometervergoeding. 

– Doorgroeimogelijkheden als je affiniteit met mobiliteit en verkeer hebt. 

Dit klinkt leuk, wat nu? 

Top! Als je vragen hebt kun je contact opnemen per email met jesse.vanhulst@loenderslootgroep.nl. Jesse kan al je vragen beantwoorden en de werkzaamheden verder bespreken. Om te solliciteren stuur je je beknopte CV en motivatiebrief naar info@loenderslootgroep.nl. We kijken uit naar jouw enthousiasme in ons team!