Vacature

Heb je interesse voor het vakgebied mobiliteit? Sluit je dan aan bij de #frissegasten van Loendersloot Groep! Een leuke eerste baan na je afstuderen waar je veel vrijheid krijgt en jezelf snel kan ontwikkelen.  

Projectmanager Mobility

We hebben plek voor jouWij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste, ruimdenkende, energieke en nieuwsgierige aanstaande collega’s, die net als ons impact willen maken. Een duurzaam, mensgericht en toegankelijk mobiliteitssysteem, waarin verschillende oplossingen optimaal gecombineerd worden; dat is het doel dat wij voor ogen hebben 

Wie ben jij? 

Met jouw drive om het verschil te maken en je positief kritische blik op bestaande afspraken, systemen en oplossingen daag jij de status quo uit. Je bent op zoek naar vernieuwing, altijd nieuwsgierig naar het waarom en bent niet bang om door te denken en door te vragen. Zo help je onze collega’s en opdrachtgevers een oplossing te vinden waar ze zelf niet eens aan gedacht hebben.  

Op basis van jouw afgeronde studie en je interesse voor het vakgebied mobiliteit, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring ben jij een goede aanvulling voor ons team. Je begrijpt de afwegingen van onze opdrachtgevers -vaak publieke organisaties-  en kunt meedenken over uitdagingen op mobiliteitsgebied.  Door jouw houding weet je projecten professioneel op te leveren. Werkervaring binnen de mobiliteit is niet strikt noodzakelijk, zolang jij je best practices vanuit je vorige organisatie(s) maar meeneemt!  Doordat je uit de regio Arnhem/Nijmegen komt (je woont binnen een straal van 1 uur), ken je ons werkgebied goed en ben je bekend met de achterliggende belangen die een rol spelen in onze projecten.  

Wat ga je doen?

Als projectmanager werk je aan vraagstukken in het brede vakgebied verkeer en mobiliteit. Je zorgt voor overzicht binnen de soms complexe opgaven en delegeert en ondersteunt de verschillende collega’s in het projectteam, zodat iedereen zijn expertise optimaal kan inzetten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en met jouw (politieke) sensitiviteit weet je ook daar de best mogelijke resultaten te bereiken. 

Als projectmanager werkt collega Alexander aan meerdere projecten tegelijk. Hij stuurt voor elk project het projectteam aan, heeft overleg met de opdrachtgever en zorgt ervoor dat er aan beide kanten realistische verwachtingen zijn. Tijdens het project coacht Alexander het projectteam op inhoud en proces, zodat het projectteam niet alleen het gewenste eindresultaat afleveren, maar ook veel leert van zo’n project. De juiste weg in sturen van een project, om uiteindelijk samen met collega’s binnen de gestelde kaders de eindbestemming van dat project te bereiken. Dat is mijn drive!”, aldus Alexander. 

Zien we je snel?  

Werken bij Loendersloot Groep betekent je ongezouten mobiliteitsmening geven, de handen uit de mouwen steken en naadloos aanvoelen waar onze opdrachtgevers en partners naar op zoek zijn. Samen met je collega’s pak je door op de thema’s die jij belangrijk vindt. Dat doe je in een team met mobiliteitsdenkers uit verschillende disciplines, die allemaal houden van effectieve oplossingen, verduurzaming én flauwe grappen en een koud biertje tijdens de (digitale) teammeetings op vrijdagmiddag.  

Lijkt dit je wat? Laat van je horen! Om te solliciteren kan je je voorstellen per motivatiebrief, video of presentatie met bijvoorbeeld jouw visie op de mobiliteit van de toekomst. Stuur dit met je beknopte CV naar info@loenderslootgroep.nl. We kijken uit naar jouw enthousiasme in ons team!