Vacature

Projectmanager Mobility

We hebben plek voor jouWij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste, ruimdenkende, energieke en nieuwsgierige aanstaande collega’s, die net als ons impact willen maken. Een duurzaam, mensgericht en toegankelijk mobiliteitssysteem, waarin verschillende oplossingen optimaal gecombineerd worden; dat is het doel dat wij voor ogen hebben 

Wie ben jij? 

Met jouw drive om het verschil te maken en je positief kritische blik op bestaande afspraken, systemen en oplossingen daag jij de status quo uit. Je bent op zoek naar vernieuwing, altijd nieuwsgierig naar het waarom en bent niet bang om door te denken en door te vragen. Zo help je onze collega’s en opdrachtgevers een oplossing te vinden waar ze zelf niet eens aan gedacht hebben.

Op basis van jouw afgeronde HBO/WO studie en je interesse voor het vakgebied mobiliteit, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring ben jij een goede aanvulling voor ons team. Je begrijpt de afwegingen van onze opdrachtgevers -vaak publieke organisaties- en kunt meedenken over uitdagingen op mobiliteitsgebied. Door jouw houding weet je projecten professioneel op te leveren. Werkervaring binnen de mobiliteit is niet strikt noodzakelijk, zolang jij je ‘best practices’ vanuit je vorige organisatie(s) maar meeneemt! Doordat je uit de regio Arnhem/Nijmegen komt (je woont binnen een straal van 1 uur), ken je ons werkgebied goed en ben je bekend met de achterliggende belangen die een rol spelen in onze projecten.

Wat ga je doen?

Als projectmanager:

  • Werk je aan vraagstukken in het brede vakgebied verkeer en mobiliteit;
  • Je zorgt voor overzicht binnen de soms complexe opgaven;
  • Je delegeert en ondersteunt de verschillende collega’s in het projectteam, zodat iedereen zijn expertise optimaal kan inzetten.
  • Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en met jouw (politieke) sensitiviteit weet je ook daar de best mogelijke resultaten te bereiken.

Jij:

  • Bent een ervaren projectmanager die goed snapt wat er komt kijken bij het succesvol leiden van meerdere projecten tegelijkertijd;
  • Bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en hebt dus uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Beschikt over taalkennis van Duits en Engels;
  • Hebt bij voorkeur ervaring in het vakgebied mobiliteit/verkeerskunde/ruimtelijke ordening.

Over ons:

Werken bij Loendersloot Groep betekent werken in een jong en dynamisch team, bestaand uit mobiliteitsdenkers uit verschillende disciplines. Wat we gemeen hebben is onze voorliefde voor effectieve oplossingen, verduurzaming, én soms flauwe grappen met een koud drankje tijdens de (digitale) teammeetings op vrijdagmiddag.

We snappen dat je niet alleen voor de gezelligheid bij ons komt werken. Daarom bieden we je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waarin we ook rekening houden met jouw optimale balans tussen werk, privé en vrije dagen. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen of specialiseren in een vakgebied dat bij jouw en onze ambities past.

Zien we je snel?

Lijkt dit je wat? Laat dan van je horen. Stel je voor via een brief, of een video, of bijvoorbeeld door jouw visie op de mobiliteit van de toekomst te geven. We kijken uit naar jouw enthousiasme in ons team!

Bel of mail naar: Vivienne.vanderveen@loenderslootgroep.nl – 06 14 83 66 47