Stagiair gezocht!

Heb je interesse voor het vakgebied mobiliteit? Doe dan een stage bij de #frissegasten van Loendersloot Groep in Nijmegen! Een leuke plek waar je veel nieuwe professionele contacten opdoet en waarbij je veel vrijheid krijgt en jezelf snel kan ontwikkelen.   

Ons adviesbureau staat midden in de maatschappij. Van beleidsontwikkeling voor laadpaleninfrastructuur tot gedragsonderzoek en van parkeerrapporten tot snelfietspadenconcepten, bij ons komt er van alles voorbij! In ons team komt een grote diversiteit aan specialismen en talent samen.  

Wij zoeken naar enthousiaste, ruimdenkende, energieke en nieuwsgierige mensen, die impact willen maken. Een duurzaam, mensgericht en toegankelijk mobiliteitssysteem, waarin verschillende oplossingen optimaal gecombineerd worden; dat is het doel dat wij voor ogen hebben.  Wij timmeren aan de weg door deelname aan pilotprojecten, congressen en samenwerkingsverbanden als Velomotive.   

Met onze bijzondere mix bedienen wij voornamelijk opdrachtgevers in de provincies Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg, met soms een uitstapje in de Randstad. Onze internationale tak werkt regelmatig aan fietsinfrastructuur in Duitsland, met projecten tot aan Rusland toe! 

Stage bij Loendersloot Groep? 

Als stagiair bij Loendersloot Groep maak je volledig deel uit van het team. Dat betekent dat je ongezouten je mobiliteitsmening mag geven, de handen uit de mouwen kan steken en volledig kan ervaren waar onze opdrachtgevers en partners naar op zoek zijn. Samen met onze collega’s pak je door op de thema’s die jij belangrijk vindt. Dat doe je in een team met mobiliteitsdenkers uit verschillende disciplines, die allemaal houden van effectieve oplossingen, verduurzaming én flauwe grappen en een koud drankje tijdens de (digitale) teammeetings op vrijdagmiddag. Uiteraard ontvang je bij ons een stagevergoeding. 

Afstudeeronderzoek? 

Innovatie is een belangrijk speerpunt van ons bedrijf. Wil jij voor je scriptie onderzoek doen naar een nieuwe ontwikkeling binnen het vakgebied mobiliteit? Dan wisselen we graag ideeën met je uit en ondersteunen we je bij het opzetten en uitvoeren van je onderzoek.  

Bij geschiktheid van je onderzoek krijg je via onze platformdeelnames aan o.a. het Nationaal Fietscongres, Voetgangerscongres, Verkeerskunde Congres en de Vakbeurs Mobiliteit wellicht aanvullende mogelijkheden om je onderzoeksresultaten te presenteren. Zo draag je niet alleen actief bij aan een betere wereld, maar speel jij jezelf ook in de kijker bij toekomstige opdrachtgevers en werkgevers!  

Zien we je snel? 

Lijkt dit je wat? Laat van je horen! 

Om te solliciteren als stagiair kan je je voorstellen per motivatiebrief, video of presentatie met bijvoorbeeld jouw visie op de mobiliteit van de toekomst. Stuur dit met je beknopte CV naar info@loenderslootgroep.nl.

We kijken uit naar jouw enthousiasme in ons team!