Dagvoorzitter Nationaal Verkeerskunde Congres


PROJECT

Dagvoorzitter Nationaal Verkeerskunde Congres

november 2016

Het Nationaal Verkeerskunde Congres is hét jaarlijkse congres voor verkeerskundig Nederland. Dit congres, eerder in een iets andere opzet bekend onder de naam Verkeerstechnische Leergangen, wordt door Acquire Publishing samen met CROW, het blad Verkeerskunde en de ANWB georganiseerd. Ruben Loendersloot is door de organisatie benaderd om samen met Ineke Spapé dagvoorzitter te zijn van dit congres. En erg leuke vraag omdat Ruben daarmee de gehele dag tussen en met vakgenoten zou staan. Tevens een mooie gelegenheid om kennis van het vakgebied te combineren met de rol als dagvoorzitter.
Binnen de Loendersloot Groep zijn er naast Ruben overigens nog een aantal medewerkers die dit prima kunnen. De Loendersloot Groep biedt daarmee kennis en competentie op het gebied van zowel de inhoud als het proces.

Onze deskundigen bij dit project

De opdrachtgevers