Safety Performance Index Fiets


PROJECT

Projectopdracht bij de Stichting Fietsersbond

Oktober 2017 - Januari 2018

In deze periode is Bas Hendriksen als projectleider verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en oplevering van de Fietsersbond Safety Performance Index (SPI), een online tool die wegbeheerders informatie geeft over welke fietspaden potentieel verkeersonveilig zijn. De Fietsersbond SPI gaat uit van 17 verschillende datasets uit de Fietsersbond Routeplanner, een veelgebruikte fietsrouteplanner die gebruik maakt van eigen data. In deze periode is in opdracht van de provincie Flevoland en de gemeente Dronten een testversie gemaakt en naar tevredenheid van de gemeente opgeleverd. Sinds maart 2018 mag de Loendersloot Groep optreden als agent voor de Fietsersbond SPI. Neem hiervoor gerust contact op met Bas Hendriksen.

Ook op zoek naar tijdelijke krachten die één of meerdere projecten van u kunnen overnemen? Neem dan contact met ons op.

Onze deskundigen bij dit project

De opdrachtgever